Η εταιρεία

Η εταιρεία ΦΕΛΙΖΟΛ λειτουργεί από το 1936 και δραστηριοποιείται στον τομέα της μόνωσης. Πρώτο της προϊόν ήταν η επεξεργασία φελού. Π.χ: Πώματα φιαλών, τακουνοποιία και φυσικά μόνωση. Έχουμε μονώσει τα μεγαλύτερα έργα της Ελλάδος οπως ΔΕΗ Λαυρίου, Μεγαλούπολης, Πτολεμαΐδας, ΑMSTEL, τσιμέντα ΤΙΤΑΝ, χαρτοποιία SOFTEX, κ.τ.λ. Προς τα τέλη της δεκαετίας του 50″ φέραμε το φελιζόλ στην Ελλάδα και από το 2000 η διακόσμηση έγινε η βασική μας δραστηριότητα. Προσαρμοσμένες στις ανάγκες κάθε περίστασης οι ειδικές κατασκευές κοσμούν βιτρίνες καταστημάτων, γάμους , βαπτίσεις, εκθεσιακούς χώρους ,ταμπέλες καταστημάτων, θεατρικές αλλά και κινηματογραφικές παραγωγές.

Κάθε έργο είναι μοναδικό και προσαρμοσμένο 100% στις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του χώρου σας. Κατασκευάζεται  στα μέτρα που επιθυμείτε με βάση το δικό σας σχέδιο χωρίς να υπάρχει δέσμευση και όριο στην φαντασία σας.

Με πολυετή εμπειρία στο χώρο εγγυόμαστε την άριστη ποιότητα των κατασκευών τόσο σε εμφάνιση όσο και σε αντοχή.

Από το 2015 η φελιζόλ καινοτομεί και αναλαμβάνει την πλαστικοποίηση των κατασκευών καθιστώντας την μόνιμη χρήση τους σε εξωτερικούς χώρους εφικτή.

Οι εφαρμογές του υλικού έχουν πλέον πολλαπλασιαστεί… και με την δική σας συμβολή  αυξάνονται συνεχώς.